Swedish
-27%

The Essential Recovery Bra

Kr1,020.00

Kr749.00

Size Calculator

Share it with a friend!

Den första BH du bär efter operation är avgörande för ärrets läkning och för att hålla implantaten på plats. Denna mjuka, ovadderade BH utan bygel är tillverkad av elastiskt bambumaterial med skräddarsytt stöd. Det är en kombination av förstklassig medicinsk omvårdnad och modern design.

Description

Details

Den första BH du bär efter operation är avgörande för ärrets läkning och för att hålla implantaten på plats. Denna mjuka, ovadderade BH utan bygel är tillverkad av elastiskt bambumaterial med skräddarsytt stöd. Det är en kombination av förstklassig medicinsk omvårdnad och modern design. Det bekväma materialet är andningsbart och absorberar fukt samtidigt som de halvbreda, lätt vadderade axelbanden avlastar din rygg och ger extra stöd. Fodret och det elastiska bandet under bysten ger både stöd och perfekt form, och den praktiska framknäppningen på och avtagning. The Essential Recovery Bra är vårdande stöd som tar hand om och bevarar din nya byst och är tillverkad för att kunna användas dygnet runt under den första tiden efter bröstoperationen.

- BH att använda direkt efter operationen
- Dygnet-runt användning
- Vadderade axelband
- Mjuka elastiska band
- Framknäppning

Description

Den första BH du bär efter operation är avgörande för ärrets läkning och för att hålla implantaten på plats. Denna mjuka, ovadderade BH utan bygel är tillverkad av elastiskt bambumaterial med skräddarsytt stöd. Det är en kombination av förstklassig medicinsk omvårdnad och modern design. Det bekväma materialet är andningsbart och absorberar fukt samtidigt som de halvbreda, lätt vadderade axelbanden avlastar din rygg och ger extra stöd. Fodret och det elastiska bandet under bysten ger både stöd och perfekt form, och den praktiska framknäppningen på och avtagning. The Essential Recovery Bra är vårdande stöd som tar hand om och bevarar din nya byst och är tillverkad för att kunna användas dygnet runt under den första tiden efter bröstoperationen.- BH att använda direkt efter operationen

- Dygnet-runt användning

- Vadderade axelband

- Mjuka elastiska band

- Framknäppning


Close

Reviews

Very comfortable
Price
Value
Quality
Have tried many. This one was the best! Great support Review by Sharon (Posted on 3/20/2018)
A must have!
Price
Value
Quality
Even though I'm past recovery, I still use this one. Give great support and is just so soft Review by Carrol (Posted on 12/22/2017)
So soft!
My surgeon said I should wear a recovery bra even when I was sleeping. Tried so many, This one being the best! Love that it is in bamboo. Really good support too and easy to take on and off. Review by Marie (Posted on 12/22/2017)

Write Your Own Review

You're reviewing: The Essential Recovery Bra

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value
 

Du kommer också att älska!

 

Designed for implants

Under bust (band size)

Mät under bysten

Stå framför en spegel. Linda måttbandet mjukt runt ryggen, under armarna och runt bröstkorgen. När måttbandet är rakt, dra åt så att det sitter tajt runt kroppen. Ange sedan numret i rutan nedan.

TIPS: Ojämnt nummer? Runda av neråt till närmsta storlek

Overbust (overbust size)

Overbust (overbust size)

Mät över dina bröst, precis ovanför bröstvårtorna. Behåll bandet runt ryggen och mät nu den största delen av din byst. Se till att bandet inte är för hårt åtspänt genom att ta ett andetag, vilket gör att bandet vidgas till dess mest bekväma position. Ange sedan numret i rutan nedan.

TIPS: Om du står emellan två storlekar, runda uppåt.

Calculate

The Essential Recovery Bra har lagts i varukorgen!